Popüler FPS oyunlarından Valorant, gün geçtikçe kitlesini arttırmaya devam ediyor. Ücretsiz çevrimiçi oyunların çoğusunda oyun içi satın alımlar bulunur ve oyun içindeki skinleri belirli bir ücret ödeyerek satın alabilirsiniz. Valorant oyuncuları oyuna ne kadar para harcadıklarını merak etmekte ve oyuncuların aklına Valorant kaç para yatırdım sorusu gelmekte. Bu yazımızda sizlere Valorant kaç para yatırdım sorusunun cevabını vereceğiz.
Valorant Kaç Para Yatırdım?
Oyun içinde bulunan skinleri almak için oyuna Valorant Puan(VP) yüklemeniz gerekmekte ve Valorant Puanı’nı da ücret ödeyerek alabiliyorsunuz. Oyundaki skinlerin herhangi bir yararı bulunmamakta sadece gösteriş amaçlı kullanılmaktadır. En iyi Valorant Vandal skinleri neler merak ediyorsanız o yazımıza da bakabilirsiniz. Sürekli oyunda skin alıyorsanız sizinde aklınızdan Valorant kaç para yatırdım sorusu geçmiştir.
Valorant’ta ne kadar harcadığınızı öğrenmeniz için Riot Games web sitesine girmeniz gerekiyor. Bunu sadece web sitesi üzerinden yapabilirsiniz oyun içinden yapılmamakta. Aşağıdaki adımları uygulayarak sizde ne kadar harcadığınızı öğrenebilirsiniz.
- Buraya tıklayarak Valorant Satın Alma Geçmişine gidebilirsiniz
- Girdikten sonra Valorant hesabınızla giriş yapın
- Giriş yaptıktan sonra “Satın Alma Geçmişimi Göster” butonuna basarak görebilirsiniz
Valorant’ta ne kadar harcadığınızı görmeniz işte bu kadar kolay, yukarıda vermiş olduğumuz adımları tek tek uygulayarak sizde görebilirsiniz.
Valorant Puanı Ne İçin Kullanılır?
Valorant puanı (Valorant Points veya VP), Valorant adlı oyunda kullanılan sanal bir para birimidir. Valorant puanları, gerçek para karşılığında satın alınabilen oyun içi eşyaları satın almak için kullanılır. Aşağıda Valorant puanlarının kullanım alanlarının bazı örneklerini bulabilirsiniz. Valorant kaç saat oynadım sorusuna cevap arıyorsanız o yazımıza da bakabilirsiniz.
- Yeni ajanlar: Valorant puanları, oyuna yeni ajanlar ekleyen Valorant karakter bölümünde kullanılabilir. Yeni ajanları açmak için VP kullanarak onları satın alabilirsiniz.
- Silah skinleri: Oyun içindeki silahların görünümünü özelleştiren silah skinleri, Valorant puanlarıyla satın alınabilir. VP kullanarak farklı renklerde ve desenlerde silah skinleri edinebilirsiniz.
- Yılbaşı temalı eşyalar: Özel etkinlikler veya mevsimsel kutlamalar sırasında, Valorant puanlarıyla yılbaşı temalı eşyalar ve kozmetik öğeler satın alabilirsiniz.
- Püskürtmeler (spray): Oyunda kullanılan püskürtmeler, duvarlara veya zemine çeşitli desenler veya semboller çizmenizi sağlar. VP kullanarak farklı püskürtmeler alabilirsiniz.
- Paslar (Radianite): Radianite, oyun içindeki silah ve karakter kozmetiklerini yükseltmek için kullanılan bir başka para birimidir. Valorant puanları, Radianite almak için kullanılabilir.
Valorant puanları, oyunun geliştiricisi Riot Games tarafından sunulan diğer kozmetik eşyaların da satın alınmasında kullanılır. Oyunda kendinize özgü bir görünüm yaratmak veya koleksiyonunuzu genişletmek istediğinizde Valorant puanlarını kullanabilirsiniz.